MALZEMELER
Milföy hamuru
Yumurta sarısı
...
İç harcı
Peynir
Susam veya çörek otu
YAPILIŞI
Milföy hamurunu dondurucudan çıkarıp çözdürün.Milföy hamurunun köşelerinden 3-4 cm kadar ortaya doğru kesin.İçine iç malzemenizi koyup kesilmiş olan uçları tek tarafından ortaya doğru birleştirin.Üzerine Yumurta sarısı sürün.Çörek otu veya susam serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerileri kızarana dek pişirin.Sıcak sıcak ikram edin.




Milföy hamuru
Yumurta sarısı
...
İç harcı
Peynir
Susam veya çörek otu
YAPILIŞI
Milföy hamurunu dondurucudan çıkarıp çözdürün.Milföy hamurunun köşelerinden 3-4 cm kadar ortaya doğru kesin.İçine iç malzemenizi koyup kesilmiş olan uçları tek tarafından ortaya doğru birleştirin.Üzerine Yumurta sarısı sürün.Çörek otu veya susam serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerileri kızarana dek pişirin.Sıcak sıcak ikram edin.




Hiç yorum yok:
Yorum Gönder