
malzemeler
3 kaşıkzeytin yağı
60- gr margarin
1- soğan doğranmış ice, ince
1- Doğranmış kereviz
5 -mantar doğranmış
1-Yumurta sarısı
1 . but tavuk suyu
1 . kaşık un
1 brd süt krema
1-limon suyu
Yağ 1 kutu ton balığı süzülmüş ve ufalanmış
1 sebze ile orkinos süzülmüş ve ufalanmış olabilir
1 limon kabuğu rendesipüresi için :
Tuz ile pişirilmiş ezilmiş patates püresi 700 g
60 g margarin
Rendelenmiş çedar ve kaşar peyniri rendesi 1 su bardağı
1 çy kş tuz
1-dal maydanoz doğranmış
Rendelenmiş çedar peyniri 1 su bardağıyapılışı:1-kızgın tavada yağ ve margarini eritin . Soğan dahil ve acı biberi . Kerevizi ekleyin ve karıştırın . susuz mantar kremayı dahil . O tavuk suyu ekleyin .2. . Onları mantarları ekleyin . iyice karıştırın .3. . Hızlı bir şekilde karıştırın. ve ton balığı konserve kutuları eklemek dışında .limon kabuk rendesi ve limon suyu karışımı ekleyin .üzerine:1. . Bir kapta , onları margarini patates püresini ekleyin , Onları üst,üste 2 , ton balığı soslu bir dilim yerleştirin.en üstünede püre ve peyniri serpin . 20 dakika boyunca 350 ° F fırında.pişirin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder