13 Nisan 2014 Pazar











malzemeler
3 kaşıkzeytin yağı
 

60- gr margarin
  1-
soğan doğranmış  ice, ince
   1-
Doğranmış kereviz
   5 -mantar doğranmış

  
1-Yumurta sarısı   

 1 . but tavuk suyu
  
1 . kaşık  un
  1 brd süt
krema
1-limon suyu
    
Yağ 1 kutu ton balığı süzülmüş ve ufalanmış
    
1 sebze ile orkinos süzülmüş ve ufalanmış olabilir
   1
limon kabuğu rendesipüresi için :
    
Tuz ile pişirilmiş ezilmiş  patates  püresi 700 g
    
60 g margarin
    
Rendelenmiş çedar ve  kaşar peyniri  rendesi  1 su bardağı
    
1 çy kş  tuz
   1-dal maydanoz doğranmış

    
Rendelenmiş çedar peyniri 1 su bardağıyapılışı:1-kızgın tavada yağ ve margarini eritin . Soğan dahil ve acı biberi . Kerevizi  ekleyin ve karıştırın .  susuz mantar  kremayı  dahil . O tavuk suyu  ekleyin .2. . Onları mantarları  ekleyin . iyice karıştırın .3. . Hızlı bir şekilde karıştırın. ve ton balığı konserve kutuları eklemek dışında .limon  kabuk rendesi ve limon suyu  karışımı ekleyin .üzerine:1. . Bir kapta , onları margarini   patates  püresini  ekleyin  , Onları  üst,üste   2 , ton balığı soslu bir dilim yerleştirin.en  üstünede püre ve peyniri  serpin  .
20 dakika boyunca   350 ° F fırında.pişirin  

Hiç yorum yok: