Kremalı Milföy Sarma (15 adet için)
*3 yaprak milföy hamuru (çift kare)
Kreması için;
*1 yemek kaşığı un
*1 yemek kaşığı mısır nişastası...
*1 su bardağı süt
*arzu edilen miktarda şeker
*1 paket vanilya
Yapılışı:
*krema önceden hazırlanıp soğumaya bırakılır
*milföyler ince şerit halinde kesilerek 1 cm çapında ki metal ruloya ya da benim gibi kaşık-çatal takımına sarılır
*200 c ısıtılmış fırında pişirilen ve soğuyan milföylerin içine pasta şırıngasıyla krema doldurulur
*açık kalan 2 ağız kısmına küp şeklinde kesilmiş muz yerleştirilerek antepfıstığına batırılır
*3 yaprak milföy hamuru (çift kare)
Kreması için;
*1 yemek kaşığı un
*1 yemek kaşığı mısır nişastası...
*1 su bardağı süt
*arzu edilen miktarda şeker
*1 paket vanilya
Yapılışı:
*krema önceden hazırlanıp soğumaya bırakılır
*milföyler ince şerit halinde kesilerek 1 cm çapında ki metal ruloya ya da benim gibi kaşık-çatal takımına sarılır
*200 c ısıtılmış fırında pişirilen ve soğuyan milföylerin içine pasta şırıngasıyla krema doldurulur
*açık kalan 2 ağız kısmına küp şeklinde kesilmiş muz yerleştirilerek antepfıstığına batırılır
*************

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder