13 Nisan 2014 Pazar

İSPANYADAN BİR LEZZET



malzemeler
    
1 yk . tereyağı
    
tuz ve tat karabiber
    
4 taze ton balığı madalyonlar
    
½ su bardağı susam 4 çorba kaşığı . ilave tost
    
yağ birkaç squirts
    
4 yemek kaşığı . susam yağı
    
1 su bardağı hazırlanmış suşi pirinç ve
    
Kıyılmış maydanoz ½ ruloSosu için :
    
Seribaşı soyulmuş 3 közlenmiş biber ,
    
2 limonun mesinos Suyu
    
4 yemek kaşığı . sızma zeytinyağı
    
iri tuz ve tat karabiber
    
2 portakal , soyulmuş ve dilimlenmiş
    
12 bebek havuç , soyulmuş ve pişmiş al dente
    
2 olgun dilimler halinde kesilmiş ve kızartılmışYAPILIŞI1. . Bir tavada tereyağını eritin ve havuç al dente ekleyin. Tuz ve karabiber kavrulur kuyu ekleyin . Kenara koyun .İki . Her iki taraf için , orkinos tohum harcayın . Tavada , kızgın yağ ve mühürlü olmasıorkinos parçalarını geçmek . Rezerv .Mart . Remosada Eller susam yağı , suşi reposado ve form kareler için pirinç bir sürü alır. Uzak bir kenaramaydanoz vediğer kızartılmış susam . Kenara koyun .Sos :1. . Karıştırıcıda ,yakan biber , limon suyu , yağ , tuz ve karabiberi koyun. Iyi karışım.2. , Hizmet bir dilim portakal ileplaka ve üstüne bir ayna biber sosu yerleştirin . Üstüne havuç ve olgun muz dilimleri yerleştirin ,orkinos ve nihayetpirinç kareler koydu .3 .  keyfini çıkarın .

Hiç yorum yok: