MALZEMELER:
5 yumurta
1,5 bardak şeker
1 bardak rendelenmiş havuç
1 bardak ceviz
yarım bardak sıvıyağ
1 fincan süt
vanilya--kabartma tozu
2 çay kaşığı tarçın
3 bardak un
YAPILIŞI:
Yumurta ve şekeri iyice çırpıp,yağ-süt-ceviz-havuç eklerken bir taraftan da çırpın, un- kabartma tozu-tarçın ve vanilyayı birlikte eleyin ve karışıma kaşık kaşık ekleyin yağlanmış ve unlanmış kalıba döküp 170 derece de 1 saate yakın pişirin.

UNUTKANLIĞA KARŞI NASIL BESLENMELİ?
Eline Sağlik Kadın eli değen program ...
www.facebook.com/ElineSaglik — Şebnem Yiğit ve Duygu Çalışkan Oktay ile birlikte.
Eline Sağlik Kadın eli değen program ...
www.facebook.com/ElineSaglik — Şebnem Yiğit ve Duygu Çalışkan Oktay ile birlikte.
KAĞITTA LEVREKHAZIRLANIŞI: TAVADA PİYAZ DOĞRANMIŞ SOĞAN, SARIMSAK VE RENKLİ BİBERLER TEREYAĞI İLE SOTELENİR. KÜP KÜP DOĞRANMIŞ DOMATES, DEFNE YAPRAĞI, LİMON DİLİMİ İLAVE EDİLEREK KAYNATILIR.KAĞIT ÜZERİNE DİLİMLEDİĞİMİZ PATATESLER DİZİLİP ÜZERİNE TEMİZLENMİŞ LEVREK KONUR. DAHA SONRA HAZIRLADIĞIMIZ SEBZE HARÇ LEVREK BALIĞININ ARASINA VE ÜZERİNE KONULARAK KAĞIT KAPATILIR. FIRINDA 180 DERECEDE 25 DAKİKA PİŞİRİLİR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder