Kardeşlerim ancak sirke organik olmalı ve özellikle de evde kendimiz de sirke yapabiliriz. Bu nedenle pahalı ürünler almak yerine kendimiz yapmayı deneyelim. Üstelik bu sirke tarifi hiç duymadığınız DEFNE SİRKESİ tarifi, Emine Habiboğlu Gür’den:
bir kiloluk kavanozun yarısını defne yaprağıyla doldurdum 2 kaşık kestane balı koydum yarım çay kaşığı kadar tuz koydum üzerini suyla doldurdum ağzını tülbentle kapattım serin yerde serin olması şart yoksa çürüyor 2 ya da 3 ay bekletip süzüp dolaba koyuyoruz.
Elma üzüm nar armut defne sirkelerimi bu tarifle yaptım bende önce internetten başka tariflerden denedim hiç güzel olmadı sonra yine bu tarifi internetten aldım galiba saraçoğlunun tarifiymiş çok güzel bir tadı oluyor ben bütün sirkelerimi bu tarifle yapıyorum yukarda yazdığım gibi püf noktası serin yerde ağzında bir tülbent örtüp açılmaması için bağlayıp 2 yada 3 ay beklemek kapalı dolaplarda sıcakta hemen bozuluyor
Unutmayın Sevgili Peygamberimiz: Sirke ne güzel bir katıktır. Allahım sirkeyi bereketlendir. Zira sirke benden önceki peygamberlerin de katığı idi. Sirke bulunan ev, katık sıkıntısı çekmez. demiştir.
Kardeşlerim, tamamen antikanser defne sirkesi yada defne sirkesiyle karıştırılmış elma sirkesi mutlaka her evde olmalı. Unutmayın sizleri hem kanserden koruyacak, hem de kanser hastalarını tedavi edecek.
Sevgilerimle Prof.Dr. İbrahim USLU
Not: Bu yazı bilgilendirme amaçlıdır. Hiçbir koşulda teşhis, tedavi ve tıbbi tavsiye niteliği taşımamaktadır. Sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder