Save Recipe Tarif kaydet
Print Baskı
Ingredients Malzemeler
- 2 lb stew meat, cut into small cubes Küçük küpler halinde kesilmiş 2 £ güveç et,
- 1 cup flour 1 su bardağı un
- 5 Tbsp oil 5 yemek kaşığı yağ
- 1 onion, chopped 1 soğan, doğranmış
- 2 cloves garlic, chopped Doğranmış 2 diş sarımsak,
- 4 bouillon cubes 4 bulyon küpleri
- 6 cups water 6 su bardağı su
- 1 Tbsp thyme 1 yemek kaşığı kekik
- ¾ tsp salt ¾ tatlı kaşığı tuz
- 1 tsp Worcestershire 1 tatlı kaşığı Worcestershire
- ½ tsp pepper ½ çay kaşığı karabiber
- 1½ cup potatoes, cubed Kuşbaşı 1 ½ fincan patates,
- 1 cup carrots, diced 1 su bardağı havuç, küp küp doğranmış
- 1 cup frozen peas 1 su bardağı dondurulmuş bezelye
- 1 pie crust 1 pasta kabuk
- 1 egg 1 yumurta
- 1 Tbsp water 1 yemek kaşığı su
Directions Yol
- Dredge the meat in the flour, shake off any excess and place on a plate. Un eti araştırmak, bir plaka üzerinde herhangi bir aşırı ve yerde silkeleyin.
- Heat the oil in a large skillet over medium high heat then brown the beef on all sides. Her tarafta sonra kahverengi sığır orta yüksek ateşte bir tavada yağı ısıtın.
- Remove the meat and brown the onions and garlic. Et ve kahverengi soğan ve sarımsak çıkarın. Stir in the bouillon and water and all the other ingredients, plus the meat, but exclude the potatoes, carrots and peas. Et suyu ve su ve diğer katkı maddeleri, ayrıca et ilave edin, ancak patates, havuç ve bezelye dahil değildir.
- Cover and heat to boiling. Kapak ve kaynama ısı. Simmer 1½ hours, then add the vegetables and cook for about 20 more minutes, or until tender. 1 ½ saat kaynamaya, sonra sebzeleri ekleyin ve yaklaşık 20 dakika daha pişirin, ya da yumuşayana kadar. (If the stew isn't thick enough, just mix in a couple Tbsp of corn starch dissolved in water and cook for 10 more minutes.) (Güveç yeterince kalın değildir, sadece su içinde çözülmüş ve 10 dakika daha pişirin mısır nişastası etti yemek kaşığı karıştırın.)
- Lightly grease a large pie pan, and pour in the the stew. Hafifçe bir büyük pasta tava gres, ve güveç dökün. Gently lay your pie crust over the top, sealing the edges well and cutting a few steam vents in the top with a knife. Yavaşça iyi kenarları sızdırmazlık ve bir bıçak ile üst birkaç buhar deliklerinin kesim, üst üzerinde pasta kabuk yatıyordu. Beat the egg and 1 Tbsp water together and lightly brush over the crust. Kabuk üzerinde fırça ve birlikte hafifçe yumurta ve 1 yemek kaşığı suyu çırpın.
- Bake at 450 F (225 C) for about 30 - 40 minutes, or until the crust is browned. Kabuk usanmış 40 dakika, ya kadar - yaklaşık 30 450 F (225 C) pişirin.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder