15 Nisan 2014 Salı

Gnocchi ve Rustik Salsa
Hazırlama Süresi

30 Dakika
Kalori

Porsiyon basina 430 Kilo kalori
Porsiyon Sayısı

4 Kişiliktir
MALZEMELER
750 gram hazır paket gnocchi
250 gram domates
Yarım közlenmiş konserve kırmızıbiber
Fesleğen
Kapari
Sızma zeytinyağı
Tuz, Karabiber

HAZIRLANIŞI
Kabın içinde konkase doğranmış domatesi, kırmızıbiber ve yarım çorba kaşığı dolusu kapari, ince kıyılmış fesleğen ve zeytinyağı ile marine edin.
Gnocchi’yi kaynayan tuzlu suda haşlayın. Geniş bir tavaya marine ettiğiniz sebzeleri aktarıp yüksek ateşte ısıtın. Gnocchi’yi haşladıktan (Gnocchi’ler suyun üzerine çıkınca haşlanmış demektir.) sonra süzüp tavaya aktarın ve 1-2 dakika soteleyin.
Bir tutam tuz ve karabiber ekleyin. İsteğe göre üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpip servis yapın.

Amazon nehrine özgü olan ve 70 kilograma kadar ağırlık taşıyabilen bu Victoria su zambağı

1915'te üç lise tek mezun veremedi çünkü bütün öğrencileri şehitti!
Dua ile anıyoruz...

 https://plus.google.com/photos/117908480214656410622FIRTINA  DERESİ  RİZE 

Hiç yorum yok: