100 GR ÇİĞ VE 100 GR KAVRULMUŞ BADEMİN KALORİSİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?
Çiğ hali 575 kalori. Kavrulmuş hali 597 kalori. Aralarında sadece 22 kalori fark var zannediyorsanız, fena halde yanılıyorsunuz:)
Çünkü çiğ badem kendi yağını paralayacak lipaz enzimini Size sağlarken, kavrulmuş bademde 1 gram bile yoktur. ...
Dolayısıyla kavrulmuş halini harcamak için ekstra efor sarf etmek zorundasınız. Protein, vitamin, enzim ve minerallerinin de zarar görmüş olması da cabası...
Lipaz enziminin ortaya çıkması için, lütfen bir gece önce bir bardak bademi ıslatın ve ertesi sabah yiyin.
Güzel bir Perşembe diliyoruz:)Devamını Gör
Çiğ hali 575 kalori. Kavrulmuş hali 597 kalori. Aralarında sadece 22 kalori fark var zannediyorsanız, fena halde yanılıyorsunuz:)
Çünkü çiğ badem kendi yağını paralayacak lipaz enzimini Size sağlarken, kavrulmuş bademde 1 gram bile yoktur. ...
Dolayısıyla kavrulmuş halini harcamak için ekstra efor sarf etmek zorundasınız. Protein, vitamin, enzim ve minerallerinin de zarar görmüş olması da cabası...
Lipaz enziminin ortaya çıkması için, lütfen bir gece önce bir bardak bademi ıslatın ve ertesi sabah yiyin.
Güzel bir Perşembe diliyoruz:)Devamını Gör
100 GR ÇİĞ VE 100 GR KAVRULMUŞ BADEMİN KALORİSİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?
Çiğ hali 57...5 kalori. Kavrulmuş hali 597 kalori. Aralarında sadece 22 kalori fark var zannediyorsanız, fena halde yanılıyorsunuz:)
Çünkü çiğ badem kendi yağını paralayacak lipaz enzimini Size sağlarken, kavrulmuş bademde 1 gram bile yoktur.
Dolayısıyla kavrulmuş halini harcamak için ekstra efor sarf etmek zorundasınız. Protein, vitamin, enzim ve minerallerinin de zarar görmüş olması da cabası...
Lipaz enziminin ortaya çıkması için, lütfen bir gece önce bir bardak bademi ıslatın ve ertesi sabah yiyin.
Güzel bir Perşembe diliyoruz:)
Sağlığınızla ilgili daha fazlası için:
www.kundo.co
Çiğ hali 57...5 kalori. Kavrulmuş hali 597 kalori. Aralarında sadece 22 kalori fark var zannediyorsanız, fena halde yanılıyorsunuz:)
Çünkü çiğ badem kendi yağını paralayacak lipaz enzimini Size sağlarken, kavrulmuş bademde 1 gram bile yoktur.
Dolayısıyla kavrulmuş halini harcamak için ekstra efor sarf etmek zorundasınız. Protein, vitamin, enzim ve minerallerinin de zarar görmüş olması da cabası...
Lipaz enziminin ortaya çıkması için, lütfen bir gece önce bir bardak bademi ıslatın ve ertesi sabah yiyin.
Güzel bir Perşembe diliyoruz:)
Sağlığınızla ilgili daha fazlası için:
www.kundo.co

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder